Amikor megérted, hogy az általános e-mail hírlevél már nem elég és az értékesítés nem nő gyorsan – hívd a – Sendigo-t. Sendigo átváltoztatja a honlap látogatóit ügyfelekké, összegyűjti adatait és segít értékesítést generálni marketing automatizálással.

Hatékony e-mail és helyszíni remarketing megoldások

E-MAIL CÍMEK BEGYŰJTÉSE

Véletlenek vannak, de a látogatók többsége elhagyja a weboldalat, anélkül, hogy megadnák e-mail címüket. Sendigo arra összpontosít, hogy bekapcsolja a Névtelen weboldal /üzlet látogatóit felismerhetővé. Begyűjti az e-mail-eket egy kilépési-szándék felugróval, regisztrációs lappal és gyorsan növeli a listád, miközben beszerzi azokat a feliratkozókat, akik a leginkább ügyfelekké válhatnak.

KOSÁR ELHAGYÁSA

Sendigo Bevásárlókosarának elhagyás megoldása visszanyeri az elvesztett bevételt, azzal, hogy eléri az elhagyókat megfelelően időzített személyre szabott üzenetekkel, amelyek újra megkísérlik és optimalizálják az átalakítás lehetőségét. A Sendigo segítségével magasabb átalakítási arányok elérhetőek remarketinggel az email címre, ami a kijelentkezés előtt került begyűjtésre.

TRANZAKCIÓS ÜZENETEZÉS

Mondj ‘Hello-t’, a regisztrációnak, a megrendelés kézbesítésének visszaigazolásának vagy jelszó visszaállításnak. A kapcsolat első lépésétől a viszony nagyszerű. A Sendigo Tranzakciós Üzenetezést API megoldáson keresztül, beleértve a megrendelések visszaigazolását és a szállítás információit, úgy tervezték, hogy a továbbiakban összekapcsolódjon a közönséggel.

ADAT-VEZÉRELT ÜZENETEZÉS

A viselkedés ravaszalapú üzenetezési platform, email és / vagy SMS használata, amelyek azonnal fennálló eseményekben telepítettek, ahhoz, hogy elérjék az összekapcsolt kontaktokat. Ez egy üzlet és lehetővé teszi, hogy nyereséges kapcsolatokat építs – személyre szabott tartalmú e-mail-eket kézbesíts meghatározott személynek meghatározott időben.

REKLÁM POP-UP

A vizuális interakciók az oldalon frissítik a figyelmet és felhívják a látogatót a cselekvésre. Eszköztárak, pop-up, bannerek, bar és kütyük – eszközök adatok begyűjtésére vagy vásárlásra bíztatás reklám pop-up által. Kontrollálhatod az időzítést, helyezést és az ütemezést így az átfedés akkor történik, amikor akarod, és ahol akarod.

JELENTÉSEK ÉS ADATOK

A Sendigo nyilvántartja a statisztika minden állapotát. Felhasználói profilok, üzenetküldés és valós idejű teljesítmény újra célozása– ezek az adatok rendkívül fontosak több eladás és átalakítás vezetésére.

5-PERCES BEÁLLÍTÁS
Egyszerűen rendelt hozzá Foxy toldalékunkat és készen vagy. Hogy hogy? Mert rendszerünket beállítjuk az adatbegyűjtésre, ahelyett, hogy megkérnlnk az IT-t, hogy küldje el nekünk. A script betöltődik, miután az oldalad is betöltődik és sosem lassítja le a weboldalad.

Minden ott kezdődik, hogy megértsd az üzleted és kövesd az elképzelésed. Ilyen módon nem csak szoftvert kapsz, hanem igazi megoldást, ami működni fog.

KÉRJ MEGOLDÁST

Vagy kezdj el csevegni velünk–online vagyunk

    ->